perjantai 8. helmikuuta 2013

Nooran ensimmäinen työharjoittelupäivä

7.helmikuuta 2013

Päätettiin, että kirjoitellaan kumpikin omista päivistämme kun kerran eri kampaamoissa oleilemme. Elikkäs eka päivä kampaamolla oli melko jännittävä. Heini haki meidät molemmat aamulla asunnoltamme ja kuskasi Minnan ensin 15min ajomatkan päähän toiseen suuntaan ja sen jälkeen ajelimme Lantanaan kampaamoon, jossa harjoittelen. Se aukeaa joka pvä 10, välillä aiemminkin. Yllätyin, kuinka kampaamossa vilisi heti aamusta paljon suomalaisia, mutta myöskin jenkkejä oli asiakkaina paljon. 
Sain pestä asiakkaiden päitä Lanzan tuotteilla, mikä oli kivaa, koska Suomessa niitä käytetään melko harvoissa kampaamoissa. Ne myöskin maksaa ihan hulluna, esim 200ml shampoo täällä on alle 20$ ja Suomessa n. 46€ HUH! 
Täällä myös on kiva, kun ainakin jenkkiasiakkaat antavat tippiä, joten tulihan rikastuttua jonkun verran ekan päivän aikana :) 

Btw, vihdoin ja viimein saatiin tää blogi toimimaan! :)

3 kommenttia:

  1. Hienoa Noora, että olet päässyt hyvin alkuun siellä kaukana! Minkälainen ilma siellä? Onko siellä lämmintÄ? Täällä on satanut melkein joka päivä lunta, että sitä kyllä on riittävästi. Aurinko ei paista vaikka muuten on nolla keliä tai ihan pientä pakkasta. Miten te muutatte rahan suomen rahaksi? kerrot, että tuotteet on halpoja, mutta kuinka halpoja? Sama juttu minulla, sain tänään vasta tämän yhteyden toimimaan, kiirettä kun on ollut etten ole oikeen ehtinyt tähän paneutua. Onneksi sain apua! Flunssakin tuli heti silloin eka viikolla kun työssäoppiminen alkoi. Jatkakaa samaan malliin. t. tuula

    VastaaPoista
  2. Heippa! Tällä hetkellä täällä on ilma viilentynyt, eli kerrankin kun meillä olisi vapaa viikoloppu, ilma on viileämpi. :) mutta ensi viikoksi pitäisi lämmetä taas... nuo tuotteet esim lanzan, mistä kirjoittelin tuohon blogiin, on huippukalliita Suomessa, koska tuo sarjahan on amerikkalainen sarja...eli shampoo maksaa n.20$ ja euroissa Suomesta jos ostaa niin 46€! Tuli siis ostettua itselle testiin litraset shampoot ja hoitoaineet, saas nähä mahtuuko matkalaukku kiinni vai joudutaanko jäämään tänne.... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Noora, huono tuuri ilman suhteen, toivottavasti lämpenee ennenkuin lähdette takasin Suomeen. Koita nyt saada ne shampoot mahtumaan matkalaukkuun. Eikö yhtään ole koti- ikävä yllättänyt? Päivät taitaa mennä nopeasti. Kuinka pitkiä päiviä te liikkeissä teette? Kivoja päiviä teille.

      Poista