tiistai 12. helmikuuta 2013

Koulutuspäivä

11.helmikuuta 

Kampaamomme ovat siis kiinni maanantaisin, joten Heini oli buukannut meille tälle päivälle pari koulutusta. Aamupäivä meillä oli vihdoin hieman omaa aikaa, mutta iltapäivästä lähdettiin kampaamolle Boynton Beachille, jossa oli Wellan väri -leikkauskoulutus, jossa oli jokin kuuluisa wellatyyppi vetämässä koulutusta. :) kyllä ihan hyvin pysyttiin mukana, mistä hän puhui ym. Koulutus oli melko lyhyt, mutta katsomisen arvoinen. Luvattiin, että mennään ehkä seuraavan päivän samantyyppiseen koulutukseen, joka on vaan eri paikassa. 

Wellan Diego Raviglione leikkaa mallin hiuksia.

Toinen "koulutus" oli eräänlainen laihdutusjuttu, jossa Heini on mukana ja hän halusi, että ollaan kuulemassa tästä, koska tämä kyseinen laihdutusjuttu on tulossa jossakin vaiheessa Suomeen. Sekin tosi mielenkiintoinen tilaisuus, vaikkei kaikessa ihan pysynytkään mukana. 

ItWorks!-konferenssin "mainoslehtinen".

Käytiin muuten btw eilen Miamissa...niin paljon nähtävää ja koettavaa, että päätettiin lähteä vielä uudemman kerran... Juna edestakasin maksoi 5 dollaria ja edestakaisin matkasi n. 4tuntia eli aikas edullista!

Miami Beachin rannalla kulkee tällainen kävelysilta, jota pitkin tepasteltiin menemään.

1 kommentti: