lauantai 9. helmikuuta 2013

Nooran toinen ja kolmas työharjottelupäivä

8.-9.helmikuuta

Ensimmäisen harjoittelupäivän jälkeen oli jo huomattavasti mukavempi mennä kampaamoon, kun kaikki hommat oli suurinpiirtein tuttuja ja tiesi, kuinka siellä toimitaan. Sain pestä aika monta asiakasta, sillä Heinin työntekijä Evelyn, joka yleensä hoitaa pesut jos on tarvis, oli viikonlopun tarjoilijan hommissa, minä siis sain paljon töitä. Jossain  vaiheessa eräs suomalainen hiustenpidennysasiakas tupsahti ovesta ja tajuttiin, että hänen varaamansa aika oli jotenkin unohtunut, joten pääsin auttamaan teippipidennysten irroittelussa. Pääsin myös värjäämään tämän asiakkaan tyven ja autoin Heiniä laittamaan teippipidennykset vielä takaisin. Oikeastihan me ei saataisi Minnan kanssa tehdä liikkeissä juuri mitään, koska meillä pitäisi olla lisenssi ja jos tarkastaja yllättäen hiippailee liikkeeseen, on sakon paikka. Mutta melkoisen nopeaa tahtia päivä eteni. 
Heinillä on töissä myös toinen suomalaisnainen nimeltään Satu, joka työskentelee muuten kiinteistönvälityshommissa, mutta on yleensä perjantait ja lauantait liikkeessä, jos hänelle on otettu asiakkaita. Autoin myöskin Satua, jos oli tarvis.


Kampaamon "etupihalta"

Kampaamon sisätiloista

Lauantaina liikkeessä oli suht hiljaista, suomalaisvoittoinen päivä. Ei siis englantia tarvinnut puhua oikeastaan sanaakaan. Auttelin taas pesuissa, myöskin hoidin Heinin permisasiakkaan kiinnitykset pesupaikalla. Loppupäivän siivoilin ja katselin vierestä. Melko rankka päivä oli, vaikkei siltä ehkä kuulostakkaan. :) Piti päästä suht ajoissa "kotiin" ja mennä asunnon uima-altaalle ottamaan ensimmäistä kertaa aurinkoa, mutta päivähän yllättäen venähti eikä sinne asti päästy. Onneksi vielä on kesää jäljellä :)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti