perjantai 8. helmikuuta 2013

Matkalla Floridaan

5.helmikuuta 2013

Lähdettiin ajelemaan kohti Helsinki-Vantaan lentokenttää n. klo 02.00 ja kone lähti lumipyryssä kohti Amsterdamia klo 07.00. Hirveellä kiireellä rynnättiin seuraavaan koneeseen turvatarkastuksien läpi. Kohti Atlantaa lennettiin mukavan kokoisella Airbussilla kymmenisen tuntia Atlantin valtameren yllä. Yhdysvaltojen aikaa oltiin Atlantassa 14.30, mutta maahantuloselvityksissä meni niin kauan aikaa, että myöhästyttiin seuraavasta koneesta kai 5minuuttia. Odoteltiin seuraavaa lentoa vajaat 3 tuntia, mutta päästiin kuitenkin perille, tosin melko väsyneinä. Matkalla oltiin siis 27 tuntia suurinpiirtein ja Heini oli vastassa lentokentällä, josta päästiin mukavasti "kodille". 
Seuraava päivä menikin nukkuessa ja lähistön paikkoja tutkiessa. Illaksi sovittiin treffit Heinin ja Lisan kanssa, käytiin syömässä ja juttelemassa tulevista työharjoittelupäivistä. Seuraavana päivänä sitten mennäänkin jo kampaamoihin kääk... :)

Näkymää meidän asunnon parvekkeelta, ensimmäinen aamu.

2 kommenttia:

  1. Hei, olipa pitkä lento. Olitte varmaan ihan poikki. Pystyittekö koneessa edes yhtään nukkumaan? Jännittävää, toivottavasti kaikki sujuu kampaamoissa hyvin. Onneksi on yksi suomalainen teillä apuna, vai ovatko nämä naiset kumpikin suomalaisia? t. tuula

    VastaaPoista
  2. Moikka! Juu, melko poikki oltiin ja onneksi päästiin heti nukkumaan, kun päästiin tänne asunnolle. Pitkällä, 10 tunnin lennolla, nukuttiin jonkin verran ja viimeisellä myös, mutta aika vähillä unilla mentiin tuo reilu vuorokausi. Varsinkin, kun ei tullut nukuttua lähtöä edeltävänä yönä lainkaan :) Kampaaja, jonka luona Noora on harjoittelussa, on suomalainen, mutta minä olen ihan amerikkalaisten keskellä, eli pelkällä englannilla mennään. Mutta hyvin sujuu :)

    VastaaPoista