keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Minnan alkuviikko; 12.-13.2.

Moikka!
Ensimmäinen viikko Yhdysvalloissa on takanapäin, wau. Vieläkin ihmetyttää ihmisten ystävällisyys ja sosiaalisuus sekä tämä ilmasto ja sää.. Ero Suomeen on melko suuri.

Tiistaina työssäoppimassa oli melko hiljainen päivä, ja työtehtävät eivät poikenneet edellisistä juuri, eli hiustenpesuja sekä siivoilua kuului ohjelmaan. Työssäoppimispäivän jälkeen mentiinkin vielä sitten illalla Diego Raviglionen koulutukseen taas (kuten myös maanantaina), ja olihan se mielenkiintoista katsottavaa. Melko hyvin pysyi perillä, mistä oli kyse, vaikka välillä tuntui oma englannin taito loppuvan kesken. Melko väsyneinä päästiin taas myöhään kotiinpäin.

Keskiviikkona sitten kampaamoassistentti olikin taas kipeä, joten tehtäväni oli hoitaa kaikki hänen työnsä, puhelinta lukuunottamatta. Eli pesin lähes kaikkien asiakkaiden hiukset, monta koneellista pyykkiä ja muutenkin siivoilin ja avustin. Mitään sinänsä erikoista ei tässäkään päivässä ollut, englanti sujuu jo melko hyvin, vaikka itse sanonkin. Intouduinpa ostamaan White Sands-merkkistä hiuslakkaa sekä Coluren suoristus/siloitusvoiteen harjoittelukampaamostani :) Ihanan tuoksuisia ja saa hiuksiin vähän eloa.

Huomenna onkin ystävänpäivä, The Valentine's Day, joka onkin vissiin Amerikassa isompi juttu, kun Suomessa. Saapa nähdä, mitä sitä päivän aikana tulee vastaan.
Tavallisin työtehtäväni eli asiakkaan hiusten pesu :)
Ystävänpäivän koristeluita kampaamosta.


Kuvaa kampaamosta, jossa olen harjoittelussa

Lisa föönaa asiakkaan hiuksia; vieressä poseeraa yksi muista kampaajista, Candi :)





4 kommenttia:

  1. Heippa täältä kylmästä Suomesta! hienoa, että kaikki on teillä sujunut hyvin. Minulla on ollut niin kiire etten ole ehtinyt paneutua tähän blogi- juttuun aiemmin. Sain tietysti flunssankin heti kun kiinteä työ täällä koululla vaihtui työssäoppimiseksi. Täällä sataa joka päivä lunta, pakkasta ei ole paljoa mutta silti on niin talvista kun ei aurinko paista yhtään. Hyvää jatkoa teille. t. tuula

    VastaaPoista
  2. Voi, täälläkin monilla paikallisilla on flunssaa ja yskää, koska täälläkin on talvi. Lämpötila pysyy aika hyvin päivisin yli +20 asteessa, eli lämmintä on.
    Hyvin on tosiaan sujunut molemmilla, ja hyvää jatkoa sinne Suomeenkin päin. Kirjoitellaan blogiin aina kun ehditään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hei, hyvinkö menee? Vai on sielläkin talvi? Täällä sitä talvea vasta piisaakin, lunta on taas tullu lisää, mutta onneksi ei ole hirveää pakkasta. Olen tällä viikolla vähän kierrelly liikkeitä, mutta en kuitenkaan kovin monessa ole vielä ehtiny käymään. Ei kuitenkaan mitään ihmeellistä ole missään tapahtunu ihan rutiinia. Teillä taitaa olla vähän erilaisia päiviä.

      Poista
  3. Hyvin menee, täälläkin tosiaan "talvi". Kohtahan palataankin Suomeen, ja pääsee taas pukeutumaan lämpimästi :)

    VastaaPoista