keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Nooran kampaamotouhut

12. ja 13. helmikuuta

Taas vierähtänyt pari päivää kampaamolla, aika normaaleja päiviä ollut. Eilen pyörähdin Evelynin mukana hiustukussa, josta sain sitten itsellenikin ostaa Lanzan tuotteita halpaan hintaan. Heinin kanssa käytiin hoitelemassa pankkiasioita, joka täälä Amerikassa tietenkin toimi niin, että autolla vaan pankkiin ja raha-asiat hoituu jonkun ihme putkilon avulla kun vähän keskustelee pankkineidin kanssa... :) melko hullua.. 

Saatiin tiistaina myös auto vuokrattua suomalaisesta putiikista, jolla on huristeltu menemään pitkin highwayta. Paljon mukavammin päästään nyt kulkemaan nämä viimeiset pari viikkoa. Saatiin 50dollarilla n. 12gallonaa bensaa eli noin 45 litraa 35eurolla! Kyllä elämä on halpaa... :)

1 kommentti:

  1. Heippa vaan Noorallekkin, vai että huristelette autolla, ajakaa kuitenkin varovasti ettei satu vahinkoja. Ilmeisesti siellä on halvempaa kun täällä suomessa, ainakin teidän kirjoituksista saa sellaisen käsityksen! tosi hienoa, että pääsette tutustumaan eri paikkoihin. Jatkaa samaan malliin. t. tuula

    VastaaPoista