sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Minnan kuulumisia

Moikka!

Onkin aikaa vierähtänyt viimeisimmästä kirjoituksestani, mutta eipä ole ollut suurempia asioita kerrottavana. Päivät kampaamossa ovat kuluneet katsellen, kuunnellen, jutellen, hiuksia pesten, siivoten ja muutenkin samalla tavalla kuin aiemmin.
Englannin puhuminen on alkanut tuntua helpolta ja ihmisten kanssa keskustelu sujuu, vaikka välillä joitain sanoja ei vain muista, tai tiedä. Tämä reissu on kyllä ollut hyväksi englannin kielen kannalta, ja tuonut myös vähän erilaista näkökulmaa kampaajan ammattia kohtaan. Suuria eroja ei tosiaan ole, mutta erilainen tunnelma on kampaamoissa, ja pieniä eroja työtekniikoissa. Esimerkiksi folioilla raidoittaminen tehdään täällä hieman eri tekniikalla, jota aion itsekin alkaa käyttämään Suomessa.

Työssäoppimisen lisäksi ollaan ehditty käydä Orlandossa Disney Worldissa, sekä Miamin South Beachilla. Molemmat olivat ehdottomasti näkemisen arvoisia, vaikka rahaa sai kulumaan paljonkin. Lisäksi eilen kävimme täällä West Palm Beachin Lion Country Safarilla, jossa sai ajaa autoilla läpi safarimaisen puiston. Puistossa eleli strutseja, gaselleja, antilooppeja, sarvikuonoja, seeproja, leijonia; vaikka mitä! Eipähän tarvinnut Afrikkaan asti lähteä. Tänään illalla kävimme kampaajien kanssa istumassa ravintolapöydän ääressä, ja saimme arviointipaperit sekä päiväkirjat kuntoon.

Reissu alkaa tosiaan olla jo lopuillaan, ja nyt on huomannut, miten nopeasti aika voikaan mennä.. Huominen onkin omistettu pakkailulle, auton palautukselle ja muille, paluumatkaan valmistautumiseen liittyville asioille.

Disney Worldin prinsessalinna illalla.
Nalle Puh ja Tiikeri Disney Worldissa.


Miamin South Beach.
Hotellimme iltavalaistuksessa Miamissa.


Komea leijona Lion Country Safarilla.
Seeproja Lion Country Safarilla.

1 kommentti:

  1. Voi olla ettet enään lue tätä viestiä, mutta hyvää matkaa kuitenkin kotiin päin. Soitellaan ensi viikon alussa viimestään. Hienosti on menny ja kivoja kokemuksia olette saanu.

    VastaaPoista