perjantai 22. helmikuuta 2013

Nooran viimeiset päivät...

Onkin vähän jääny väliin tämä blogin kirjoitus, mutta eipä mitään ihmeempää kerrottavaa työpäivistä olekkuin, että viimeisenä työharjoittelupäivänä tehtiin vaivihkaa vaihto eli minä menin katsomaan jenkkiläiskampaamoon millaista kampaamotouhua siellä on ja Minna taas teki saman ja meni suomalaiseen kampaamoon katsomaan, eroaako se jotenkin.

Sain pestä monia päitä ja puhelin englantia sen minkä pystyin, ymmärsin paljonkin työntekijöiden puheista, mutta välillä vastaaminen tuotti hieman hankaluuksia...:) Oli hienoa päästä näkemään tätä alaa vähän eri kantilta, kuinka amerikkalaiset tekevät minkäkin jutun, mitä tuotteita he käyttävät yms... Sen ainakin huomasin, että ilmapiiri on paljon iloisempi ja rennompi kuin Suomessa. :) musiikki pauhaa täysillä kampaamossa ja on yksi henkilö yleensä assistenttina ja tämä vastailee puhelimeen, pesee asiakkaat, hoitaa pyykit ym. mikä on ihan järkevää. Ihmettelen miksei sellaista toimintaa ole Suomessa... Liian kallista varmaan.

Viime viikonloppuna käytiin Orlandossa Disney Worldissa ja yövyttiin hotellissa. Oli niin hienon näköstä, että vaan kuvailtiin kaikenlaista ja katseltiin ympärillemme. Tulihan sieläkin käytyä. 

Mullahan osuikin synttärit tälle työssäoppimisjaksolle, joten kävästiin uudemman kerran Miamissa ja oltiin yö hotellissa. Oli aikas makeeta kun pimeys laskeutui. Sen verran saatiin aurinkoakin, että ei pystyny seuraavaa yötä nukkumaan selällään... :)
Kohta onkin tämä kolme viikkoa ohi ja tullaan kylmään Suomeen takaisin..saas nähdä miten selviää lennoista...Se jos jokin oli rankkaa. :)

1 kommentti:

  1. Äkkiä se aika kului! Hyvä, että pääsitte kurkkimaan toinen toistenne työssäoppimisen paikoissa ja näkemään ja kokemaan vielä kaikkea kivaa ennenkuin lähdette. Jos vielä tätä ehditte ennen lähtöänne lukemaan niin Hyvää matkaa takaisinpäin. Otetaan sitten yhteyttä heti alkuviikosta viimestään.

    VastaaPoista